Kielikahvilan kokoontumiset Nandassa

Mikkelin kansalaisopisto järjestää kahvila Nandassa kielikahviloita. Toiminta aloitettiin menestyksekkäästi keväällä 2016. Kielikahvila on maksuton, monikielinen ja kaikille avoin tilaisuus, johon kuka vain voi tulla harjoittelemaan vierasta kieltä. Tarjolla on siis vapaata jutustelua kielistä ja kulttuureista kiinnostuneille. Joka kielelle on oma pöytänsä, jossa istuvan syntyperäisen puhujan kanssa voi treenata kieltä käytännössä, tai vaikkapa kuunnella toisten tarinointia. Halukkaat voivat ostaa kahvia ja muita Nandan herkullisia tuotteita.

Milloin:

syyskuu        la 30.9.2017 klo 14.30 – 16.00
- suomi, italia, ranska, espanja ja viro
kahvi
lokakuu        la 28.10.2017 klo 14.30 – 16.00
- kielet julkaistaan tässä alkuviikosta

marraskuu    la 25.11.2017 klo 14.30 – 16.00

joulukuu       la 16.12.2017 klo 14.30 – 16.30

 

Missä:  Kahvila Nanda, Savilahdenkatu 12

Ei ennakkoilmoittautumisia, tilaisuudet ovat maksuttomia.
Kullakin kerralla tarjolla olevat kielet ilmoitetaan saman viikon alussa kansalaisopiston nettisivuilla.

Tarvitsemme myös vapaaehtoisia kielipöytien vetäjäksi; kaikki kielet ovat tervetulleita! Haluaisitko auttaa muita käyttämään äidinkieltäsi? Ota meihin yhteyttä viimeistään kahvilaa edeltävänä maanantaina. Näin voimme kertoa etukäteen mitä kieliä kulloinkin on tarjolla. Yhteydenotot kuumeri@gmail.com.

MULTI-LINGUAL CAFÉ AT NANDA COFFEE

An informal gathering for practicing languages (also Finnish) and learning about other cultures. We gather around language tables, with signs marking the languages spoken. Choose a table, meet both Finns and foreigners, get to know people, and have a good time. Coffee etc. can be bought at the counter, if you wish.

When:  Saturdays from 14.30 to 16.00,
on September 30, October 28, November 25 and December 16, 2017

Where:  Nanda coffee, Savilahdenkatu 12

We need volunteers for different language tables; all languages are welcome! Would you like to help others learn your native language through casual conversation? Please contact us before each meeting, on Monday at the latest, so we will be able to give advance information about the languages available each time. Contact kuumeri@gmail.com

Aihe(et): Ajankohtaista, Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.