Ilmoittautuminen

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon, kurssin ilmoittautumispäivästä alkaen. Voit ilmoittautua netissä, puhelimitse tai henkilökohtaisesti toimistolla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseille ilmoittautuneille ei lähetetä erillistä vahvistusta ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Ilmoittautuminen avautuu ti 20.8.2019. klo 10, musiikin kursseille klo 17.30.

1. INTERNETILMOITTAUTUMINEN
Suosittelemme internetissä ilmoittautumista, koska se takaa nopeimman ja varmimman tavan saada kurssipaikka. Varsinkin joillakin musiikin kursseilla on niin suuri kysyntä, että ilmoittautuminen muutoin kuin internetin kautta ei välttämättä tuo kurssipaikkaa.
Voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä tai ottaa maksutiedot talteen myöhempää maksamista varten.

2. PUHELIMITSE soittamalla numeroon 015 194 2929.
Toimisto on avoinna klo ma-to 9-16, suljettu klo 12-12.30.

Tiistaina 20.8.2018 on mahdollista ilmoittautua puhelimitse klo 10-18. Puhelimitse ilmoittautuminen on mahdollista myös perjantaina 23.8. klo 9-15, vaikka opiston toimisto on normaalisti perjantaisin kiinni.
Puhelimemme on ruuhkainen ensimmäisten viikkojen aikana ilmoittautumisen alettua. Jos sinulla ei ole suoranaiseen kurssi-ilmoittautumiseen liittyvää asiaa, voit lähestyä meitä myös sähköpostitse: kansalaisopisto@mikkeli.fi . Voit mm. pyytää opintosetelialennuksen sähköpostitse.

3. PAIKAN PÄÄLLÄ:
Opiston toimisto,
Lönnrotinkatu 7, 1. krs
Avoinna ma-to klo 9-16 (toimisto suljettu klo 12-12.30).

Viikolla 34 ilmoittautumiset tiistaina 20.8.2019 klo 10–18 ja keskiviikosta torstaihin 21.-22.8. klo 9–16 ja perjantaina 23.8. klo 9–15.

Mikkelin kaupungin asiointipisteet
– Kaupungin virastotalon asiointipiste, Maaherrankatu 9 – 11
– Anttolan kirjasto/asiointipiste, Taipaleentie 31 (avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti)
– Haukivuoren kirjasto/asiointipiste, Keskustie 52 (avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti)
– Ristiinan kirjasto/asiointipiste Brahentie 34 (avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti)
– Suomenniemen kirjasto/asiointipiste, Opinraitti 20 (avoinna kirjaston aukioloaikojen mukaisesti)

Sähköposti-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoita meille aina peruutuksesta!
Ilmoittautuminen on sitova. Jos et pääse tulemaan kurssille, jolle olet ilmoittautunut, muista peruuttaa se ajoissa. Osallistumisen peruminen tapahtuu aina opiston toimiston kautta. Perumisen voi tehdä puhelimitse, sähköpostitse tai netin kautta viimeistään viittä (5) vuorokautta ennen kurssin alkamista. Kurssille tulematta jättäminen ja maksun suorittamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruuttamattomista kursseista opisto laskuttaa varausmaksun 21 euroa.

Mikäli haluat siirtyä toiseen ryhmään, ilmoita siitä meille toimistoon, puhelin 015 194 2929.

Mikäli kurssin ennakkoon päätetty vähimmäisopiskelijamäärä ei täyty, kurssi peruuntuu. Tästä ilmoitamme opiskelijoille ryhmätekstiviestillä. Vähimmäisopiskelijamäärä on kurssikohtainen 7, 8 tai 10. Kurssi voidaan keskeyttää jos vähimmäisopiskelijamäärä alittuu jatkuvasti. Tällöin opiskelijalle pyritään löytämään vastaava kurssi. Muutokset opetusohjelmaan ovat mahdollisia. Ajankohtaisin kurssitieto löytyy kurssin sivuilta.

Tästä pääset katsomaan ja perumaan omia ilmoittautumisia

Kommentointi on suljettu.