Opiskelijalle

 

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta

Lukuvuosi 2019-2020
Syystyökausi 9.9.2019-29.11.2019. Syysloma 21.-25.10.2019 (viikko 43)
Kevättyökausi 7.1.2020-8.4.2020. Talviloma 24.2.-28.2.2020 (viikko 9)
Pääsiäinen to 9.4.-13.4.2020; ei opetusta.

Tietosuojaseloste
Ilmoittautumisen yhteydessä luovutat kansalaisopistolle henkilötietojasi.
Lue tästä tietosuojaselosteemme, jossa kerrotaan, miten käsittelemme tietojasi.

Tarvike- ja materiaalikulut
Opiskelija maksaa itse oppikirjat ja muut opiskelu- ja työtarvikkeet. Joihinkin opintoryhmiin opettaja hankkii keskitetysti oppimateriaalin. Tätä varten opettaja perii suoraan opiskelijoilta oppimateriaalimaksun.

Opiskele säännöllisesti
Opiskelun onnistuminen edellyttää säännöllistä osallistumista. Ryhmän toiminta voidaan joutua myös lopettamaan, jos useampi kurssilainen lopettaa opiskelun kesken kauden. Tällöin jäljellä oleville opiskelijalle pyritään löytämään vastaava kurssi. Tilapäisen poissaolon jälkeen voi tietysti palata takaisin omaan opintoryhmään. Oppitunnin pituus on 45 minuuttia.

Ilmoita, jos et pääse tunnille
Musiikin yksilöopetuksessa on erityisen tärkeää, että ilmoitat opettajalle, jos joudut syystä tai toisesta jäämään pois joltakin opetustunnilta.

Todistukset ja vakuutukset
Opiskelusta annetaan kurssin päätyttyä pyydettäessä osanottotodistus, joka maksaa 6 euroa. Kansalaisopisto ei vakuuta opiskelijoita.

Opiskelupaikan peruminen
Jos et pääse tulemaan varaamallesi kurssille, ole hyvä ja peruuta osallistumisesi vähintään viikkoa ennen kurssin alkamispäivää, näin annat jonossa olevalle opiskelupaikan. Mikäli et ole perunut kurssia ajoissa eli 5 päivää ennen kurssin alkamista, joudut maksamaan 21 euron varausmaksun. Ilmoittautuminen on aina sitova ja kurssille osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.

Kurssin peruuntuminen
Mikäli kurssin ennakkoon päätetty vähimmäisopiskelijamäärä ei täyty, kurssi peruuntuu. Tästä ilmoitamme opiskelijoille puhelimitse tai sähköpostitse. Vähimmäisopiskelijamäärä on kurssikohtainen. Pääsääntöisesti vähimmäisopiskelijamäärä on Mikkelin kantakaupungissa järjestettävillä kursseilla 8 ja haja-asutusalueilla, entisissä kuntataajamissa, Ristiinassa, Suomenniemellä ja Hirvensalmella 7. Kurssi voidaan keskeyttää, jos vähimmäisopiskelijamäärä alittuu jatkuvasti. Tällöin opiskelijalle pyritään löytämään vastaava kurssi.

Muutokset opetusohjelmaan ovat mahdollisia. Muutoksista ilmoitetaan tekstiviestillä.

Kurssimaksun palauttaminen
Kurssimaksu palautetaan opiskelijalle vain, jos kurssi peruuntuu. Kurssin keskeytyminen opiskelijamäärän vähenemisen takia ei ole peruste kurssimaksun palauttamiselle.

Lahjakortti kansalaisopiston kurssille
Hanki lahjaksi uusi taito tai harrastus! Kansalaisopiston kurssilahjakortti on voimassa kaksi lukuvuotta ja voit laittaa sille minkä tahansa summan. Ota yhteyttä toimistoomme!

Kommentointi on suljettu.