Opintoseteliavustus

Lukuvuoden 2018-2019 opintosetelialennukset on käytetty 12.9.2018, eikä niitä voida enää myöntää kurssimaksuihin. Alennukset myönnettiin hakujärjestyksessä sekä niin kauan kuin määrärahaa riitti.

Avustuksen turvin voidaan tarjota pientä alennusta avustuksen kohderyhmään kuuluville. Avustuksella tuettavan koulutuksen kohderyhmiä ovat maahanmuuttajat, työttömät, senioriväestö (63 vuotta täyttäneet) ja eläkkeellä olevat, alhaisen pohjakoulutuksen omaavat ja oppimisvaikeuksia kokevat.

Kohderyhmään kuuluva henkilö saa 20 euron alennuksen vähintään 60 euron suuruisesta tai sitä suuremmasta kurssimaksusta. Alennuksia myönnetään kohderyhmittäin siinä järjestyksessä kuin niitä haetaan ja niin kauan kuin avustusmäärärahaa riittää. Kohderyhmiin kuuluvilla on oikeus vain yhteen alennukseen lukuvuoden aikana.

Muista kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, jos kuulut opintoseteliavustuksen kohderyhmään. Älä maksa kurssimaksua ennen kuin olet saanut vahvistuksen alennuksen lisäämisestä. Jos ilmoittaudut netin kautta, lähetä asiasta sähköpostia osoitteeseen kansalaisopisto@mikkeli.fi tai ota yhteyttä puhelimitse 015 194 2929.

Kommentointi on suljettu.