Ajankohtaista

Kansalaisopiston kevätkausi alkaa joidenkin kurssien osalta maanantaina 17.1.

Mikkelin kansalaisopiston ja kuvataidekoulun kevätkausi käynnistyy alkuperäisen lukujärjestyksen mukaisesti maanantaina 17. tammikuuta lukuun ottamatta aikuisten liikunta- ja tanssikursseja sekä kuorolaulu- ja karaokekursseja, joiden aloittaminen siirtyy tuonnemmaksi koronarajoitusten takia. Näiden kurssien aloittamisesta tiedotetaan opiskelijoille erikseen.

Kansalaisopisto oli jo aloittamassa kaikkien kurssien toiminnan ensi maanantaina, mutta viranomaisten mukaan korkean tai kohtalaisen riskin toimintoja ei voi aloittaa. Alkuun opisto sai ohjeistuksen, jonka mukaan aluehallintoviraston keskiviikkoinen päätös toimintojen rajoituksista ei koske oppilaitosten osalta myöskään liikunta- tai kuorolaulukursseja.

Pääosa alkavista kursseista aloitetaan normaaliin tapaan lähiopetuksena. Mahdollisista poikkeuksista ilmoitetaan opiskelijoille erikseen.

Opisto noudattaa toiminnassaan viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita ja toivoo samaa myös opiskelijoilta. Opistolla on muun muassa vahva maskisuositus.

Kevään kursseilla on vielä paljon tilaa ja varasijoillekin kannattaa ilmoittautua.

© Mikkelin kansalaisopisto 2022

X