Ajankohtaista

Kansalaisopiston kurssiesite jaetaan viikolla 32

Mikkelin kansalaisopiston kurssiesite jaetaan tuttuun tapaan postin kautta kaikkiin Mikkelin ja Hirvensalmen talouksiin. Jakelu tapahtuu kuluvan viikon aikana. Esite ja kurssitarjonta ovat jo nyt näkyvissä opiston nettisivuilla. Joillekin kursseille kuten kielten jatkokursseille voi jo ilmoittautua. Muilta osin kursseille ilmoittautuminen avautuu tiistaina 24. elokuuta. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet löytyvät kurssiesitteestä.

Tarjolla on yli 500 kurssia. Myös kokonaan uusia kursseja on taas runsaasti ohjelmassa. Tällä hetkellä näyttää siltä, että opiston lukuvuosi alkaa ilman koronan aiheuttamia rajoituksia. Tilanne voi kuitenkin muuttua ja mahdollisista muutoksista kerrotaan lähinnä nettisivujen välityksellä. Joillekin kielikursseille voi halutessaan rajoituksista huolimatta osallistua etäyhteydellä, vaikka kurssi pystyttäisiinkin järjestämään lähiopetuksena. Myös opiston yleisluennoille voi tulevan talven aikana osallistua myös nettiyhteyden välityksellä.

Opisto suosittelee koronatilanteen aiheuttaman epävarmuuden takia, että opiskelijat maksavat kurssimaksunsa vasta sitten, kun kurssin toteutuminen on varmaa. Kurssimaksulaskussa olevasta eräpäivästä ei näin ollen tarvitse välittää.

Opisto suosittelee niin ikään, että myös varapaikoille kannattaa ilmoittautua, koska kurssipaikkojen määrässä on varauduttu osallistujamäärän rajoituksiin. Jos lukuvuosi pääsee alkamaan normaalisti, voidaan osallistujamäärää monilla kursseilla nostaa ja näin varasijalaisiakin pääsee mukaan.

© Mikkelin kansalaisopisto 2021

X