Ajankohtaista

Kurssiesite jaetaan elokuun puolivälissä

Mikkelin kansalaisopiston alkavan lukuvuoden kurssiesite jaetaan postin välityksellä kaikkiin kotitalouksiin Mikkelin ja Hirvensalmen alueella elokuun puolivälissä. Tarjolla on taas useita satoja erilaisia kursseja ja joukossa paljon kurssiuutuuksia.

Opiston kurssitarjontaan voi tutustua jo nyt opiston internet-sivuilla ja joillekin kursseille voi myös ilmoittautua jo tässä vaiheessa. Esimerkiksi kielten jatkokursseille ja muutamille elokuun lopulla tai heti syyskuun alussa alkaville kursseille pääsee ilmoittautumaan.

Varsinainen ilmoittautumisaika kursseille alkaa tiistaina 25. elokuuta. Opiston kursseille voi ilmoittautua internetin välityksellä, puhelimitse tai paikan päällä opistolla ja joissakin kaupungin toimipisteissä. Ilmoittautumisesta on tarkat ohjeet kurssiesitteessä ja opiston nettisivuilla.

Kansalaisopisto noudattaa valtakunnallisia koronavirusepidemiasuosituksia ja toivoo myös asiakkaiden ottavan koronatilanteeseen liittyvät asiat huomioon. Opisto joutuu rajaamaan joidenkin kurssien ryhmäkokoa verrattuna kurssiesitteessä mainittuihin opiskelijamääriin, jotta koronasuositusten mukaisista turvaväleistä pystytään huolehtimaan. Myös kurssien varasijoille kannattaa kuitenkin ilmoittautua, koska suosituksiin voi tulla muutoksia syksyn aikana.

© Mikkelin kansalaisopisto 2020

X