Ajankohtaista

Osa opiston ryhmistä perutaan 27.9. saakka

Mikkelin kaupunki on maanantaina 14. syyskuuta tehdyillä päätöksillä rajoittanut ja supistanut joitakin toimintojaan. Kansalaisopiston kohdalla päätökset tarkoittavat sitä, että perumme sunnuntaihin 27.9. saakka seuraavat opintoryhmät:

  • kantakaupungin liikunta- ja tanssiryhmät lukuun ottamatta ulkoliikuntaa (kantakaupunki-käsitteellä nojataan kaupungin päätökseen eli kantakaupungin toiminnaksi katsotaan kaikki muu toiminta paitsi Anttolan, Haukivuoren, Otavan, Ristiinan ja Suomenniemen kouluilla tapahtuva toiminta). Tämä ratkaisu perustuu siis kaupungin päätökseen sulkea kantakaupungin sisäliikuntapaikat
  • lasten ja nuorten esitystaidolliset ryhmät
  • lasten ja nuorten kuvataidekoulun ryhmät

Muu toiminta jatkuu tai alkaa normaalisti. Korostamme kuitenkin, että turvavälit ja hygienia ovat tärkeässä roolissa niissä ryhmissä ja siinä opetuksessa, joka jatkaa toimintaa. Emme näe kaupungin linjauksen pohjalta estettä jatkaa sellaista toimintaa, jossa turvaväleistä ja hygieniasta pystytään huolehtimaan. Lasten ja nuorten ryhmiin tulee tauko siksi, että kaupungilla on selkeä pyrkimys vähentää koululaisten liikkumista ryhmistä toiseen.

Tähän linjaukseen saattaa tulla nopeastikin muutoksia, koska tilanne elää koko ajan.

© Mikkelin kansalaisopisto 2020

X