Ajankohtaista

Juhlavuoden kirjoituskilpailu

”Muisto Mikkelin kansalaisopistosta” – juhlavuoden kirjoituskilpailu

Mikkelin kansalaisopisto järjestää kaikille avoimen 100-vuotis -juhlavuoden kirjoituskilpailun. Kilpailuaika on 1.1.-30.4.2021. Tyylilaji on vapaa, kirjoitus voi olla esim. kertomus, pakina, runo jne. Kirjoituksen maksimipituus on kaksi liuskaa.

Toivomme, että kirjoitukset lähetetään word-tiedostona sähköpostiin renny.virta@sivistys.mikkeli.fi. Otamme vastaan myös selkeällä käsialalla käsin kirjoitettuja tekstejä. Ne voi toimittaa kansalaisopiston toimistoon. Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Osallistujan nimi ja yhteystiedot pyydetään kertomaan sähköpostin yhteydessä tai erillisellä paperilla.

Kilpailuun lähtetyt tekstit julkaistaan kokonaisuudessaan Mikkelin kansalaisopiston nettisivulla. Lisäksi teksteistä voidaan julkaista valittuja osia opiston Facebook- ja Instagram-sivuilla ja kurssiesitteessä.

Kilpailussa jaetaan palkinnot kolmelle parhaalle kirjoitukselle. Voittaja saa palkinnoksi 300 euron arvoisen lahjakortin opiston kursseille. Toinen palkinto on 200 euron ja kolmas 100 euron lahjakortti. Kilpailun raati päättää voittajat, jotka julkaistaan toukokuussa 2021. Raatiin kuuluvat opiston kirjoittamisen kurssien opettaja, kirjoittamisohjaaja Heino Ylikoski sekä opiston entiset rehtorit Greta Bowellan ja Leena Hytönen.

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X