Yleisluennot

Yleisluentoja yhteistyössä
ja eri aiheista

Mikkelin kansalaisopisto järjestää lukuvuoden aikana joitakin yleisluentoja ja monet niistä toteutetaan yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Yleisluennoista voi esittää toivomuksia opistolle.

Syksyllä 2020 järjestetään kaksi yleisluentoa.

2198402 YLEISLUENTO: Kiertotalous on uusi normaali –
kohti vastuullisempaa huomista

Yliopistokeskuksen auditorio, Lönnrotinkatu 5
to 24.9.2020 klo 17.00-20.00
Mikkelin kansalaisopisto ja Esedun hallinnoima UTK-hanke järjestävät yhteistyössä kiertotaloutta käsittelevän ajankohtaisen luentotilaisuuden, jossa kuullaan useita asiantuntijapuheenvuoroja. Vieraina ovat projektipäällikkö Merja Rehn aiheella Biotalouden mahdollisuudet yritystoiminnassa, Metsäsairila Oy:n toimitusjohtaja Ville Kakkonen aiheella Kiertotalous avaa uusia mahdollisuuksia ja ympäristöteknologian lehtori Liisa Routaharju aiheella Kiertotalous ja vastuullisuus arjessa. Lisäksi kuullaan Mikkelin toimintakeskus ry:n edustajan puheenvuoro. Luentotilaisuuden yhteydessä esitellään aulatilassa kompostoinnin uusia tuulia ja annetaan kompostointineuvontaa. UTK-hanke (Uutta työtä ja osaamista kiertotaloudesta) edistää kiertotalousperiaatteiden jalkautumista Etelä-Savoon. Hanketta hallinnoi Esedu ja osatoteuttajina ovat mukana Xamk ja Mikkelin toimintakeskus ry. Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua ja siihen on vapaa pääsy. Luento voidaan toteuttaa myös etätilaisuutena, jos koronavirustilanne sitä edellyttää. Mahdollisesta etäluennosta tiedotetaan kansalaisopiston internet-sivuilla.
Luento on maksuton Enintään 150 opiskelijaa

2198400 YLEISLUENTO Pitkäaikaissairaus perheessä ja parisuhteessa
Mikkelin keskussairaalan auditorio
pe 25.9.2020 klo 12.00-13.30
Asiantuntijana erityistason psykoterapeutti, perheterapeutti Sanna Aavaluoma.
Paikka: Mikkelin keskussairaalan auditorio, Porrassalmenkatu 35-37, Mikkeli. Tilaisuus on maksuton. Tilaan mahtuu 150 henkilöä. Järjestäjinä Mikkelin seudun Muisti ry, Mikkelin seudun Omaishoitajat ja Läheiset ry, Essote ja Mikkelin kansalaisopisto.

© Mikkelin kansalaisopisto 2022

X