Liikunta

Liikuntakursseilla
jokaiselle jotakin

Liikunnan kursseissamme löytyy monipuolista tarjontaa kaikenikäisille ja -kuntoisille, vauvoista senioreihin, perheille, naisille ja miehille, päivisin ja iltaisin. Toimipaikkoja on oman Puistokatu 1:n salin lisäksi kymmenittäin kouluilla, kylätaloilla ja liikuntapaikoissa Mikkelin ja Hirvensalmen keskustassa, kaupunginosissa, kuntakeskuksissa ja kylillä. Tule liikkumaan mukavassa seurassa, löytämään uusia mieluisia liikuntalajeja ja samalla parantamaan kuntoa ja taitoja! 

Kehonhallintaa ja -huoltoa sekä samalla mielenhallintaakin harjoittavat varsinaisten fascia- ja kehonhallintakurssien lisäksi myös vaikkapa Asahi®, taiji, trager-liikunta, dynaaminen venyttely ja eri pilates-kurssit. Eri joogalajeja on tarjolla ympäri aluettamme hathajoogasta uusimpaan Yin-joogaan! 

Kysyttyjä kahvakuulakursseja löytyy useista toimipaikoista.  Jumpan ja lavatanssin yhdistelmä LAVIS jatkaa suosiotaan ja kursseja on tarjolla ympäri aluettamme.  Erilaisia kuntojumppia ja kevennettyjä liikuntoja löytyy edelleen runsaasti joka puolelta, samoin ulkojumppia parissa kaupunginosassa!  

Pienimmät pääsevät vanhemman kanssa vauva- ja taaperojumppiin tai perheliikuntoihin. Senioreille on myös omia kuntojumppia sekä kehonhallinta-, kahvakuula- ja joogakurssit. Palloiluista fitvolley jatkuu, naisille on oma palloilukurssi ja miehillä lentopalloa miesten jumppien yhteydessä. Matalan kynnyksen kursseina on edelleen kuntosalityöskentelyä sekä Voimaa ja liikkuvuutta -kurssit ja uutuutena tuolivenyttelyä.   

Syyskauden alussa voi opetella Mikkelissä lyhytkursseilla myös melonnan ja suppailun alkeita sekä osallistua Anttolassa melontaretkelle. Tarjolla on myös tutustumiskurssi golfin saloihin. 

Liikunnan ja tanssin kurssien suunnittelusta vastaa ja lisätietoa antaa liikunnan ja tanssin koordinaattorimme Anni Kirvesniemi-Bosco, p. 044 341 0073. 

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X