Ajankohtaista

Luova metsä -digiretki on julkaistu

Ota taideretki taskuusi ja seikkaile omatoimisesti – paikasta ja ajasta riippumatta!

Tervetuloa Luova metsä -digiretkelle!

Digiretki koostuu postikorteista, joissa jokaisessa on luova tehtävä tai vinkki luonto- tai taidekokemukseen. Materiaalia voi vapaasti käyttää ja jakaa inspiraationa omilla luontoretkillä, ajasta ja paikasta riippumatta. Lisäksi digiretki sisältää materiaalia, jonka kautta metsäluonnosta voi nauttia myös kotisohvalla.

Avaa tästä linkistä padlet-seinällä oleva digiretki.

Postikortteja voit tarkastella älylaitteesta retken aikana tai sitä ennen. Voit halutessasi ottaa kuvan omasta luontoretkestäsi tai sen aikana tekemästäsi tehtävästä, ja jakaa sen padlet-seinällä.

Tehtäviä on kehitelty Luova metsä -kurssikokonaisuuden aikana toteutetuilla luovilla luontoretkillä. Luova metsä -kurssikokonaisuus on toteutettu osana opetushallituksen rahoittamaa laatu- ja kehittämishanketta LAKE22. Kurssikokonaisuus syventyy metsään ja luontoon, jotka on määritelty myös maakunnan strategisten kärkien joukkoon. Mikkelin kansalaisopistossa tehty kehittämistyö taidelähtöisten menetelmien ja monitaidekasvatuksen parissa pohjustaa kurssikokonaisuuden toteutustapaa. Digitaalisuuden mahdollisuudet tuovat luontokokemuksen saavutettavaksi myös kotioloihin.

Lisätietoja:
Raisa Ekoluoma, esitystaidollisten aineiden suunnittelijaopettaja
raisa.ekoluoma@sivistys.mikkeli.fi

Eini Syväniemi, kuvataiteen suunnittelijaopettaja
eini.syvaniemi@sivistys.mikkeli.fi

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X