Ajankohtaista

Luovuutta politiikkaan -kampanjaviikko 5.-11.2.2024

Valtakunnallinen Luovuutta politiikkaan -kampanjaviikko järjestetään 5.-11.2.2024.
Mikkelin kansalaisopisto osallistuu viikkoon yhdessä muiden alueen taiteen perusopetuksen (TPO) oppilaitosten kanssa. Toivotamme alueen päättäjät tervetulleiksi tutustumaan toimintaan ja kokeilemaan eri taiteenlajeja!

Osallistujat oppilaitokset Mikkelissä:
Etelä-Savon Tanssiopisto ja Sirkuskoulu
Mikkelin kansalaisopiston TAIKA – taiteen perusopetus (musiikki, kuvataide, teatteritaide)
Mikkelin musiikkiopisto
Taito Itä-Suomi
Tanssikoulu la Carmencita

Luovuutta politiikkaan -viikon aikana tarjoamme päättäjille mahdollisuuden osallistua kokemukselliseen tekemiseen lasten ja nuorten taideopetusta antavissa oppilaitoksissa ja keskusteluihin oppilaitosten henkilöstön sekä lasten ja nuorten kanssa.

Hyvinvoinnin, kestävyyden ja osaamisen vahvistaminen ovat aikamme keskeisiä kysymyksiä, joihin taiteen perusopetuksen ja taidealan ammatillisen koulutuksen oppilaitoksilla on tarjota ratkaisuja. Tulethan tutustumaan meihin ja toimintaamme!

Viikko on valtakunnallinen ja sen koordinoinnista vastaavat Taiteen perusopetusliitto jäsenjärjestöineen yhdessä Suomen konservatorioliiton kanssa. Liittoina edustamme lähes 300 eri taiteenalojen oppilaitosta eri puolilla maata.

Viikosta viestitään sekä valtakunnallisesti että paikallisesti ja tuotetaan sosiaalisen median kampanja. Toivomme myös vierailijoidemme viestivän käynnistään omissa kanavissaan.

#luovuuttapolitiikkaan

Tutustu tarkemmin taiteen perusopetukseen Mikkelissä.

Lisätietoja: rehtori Kari Kropsu, puh: 040 182 4865 tai kari.kropsu@sivistys.mikkeli.fi

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X