Ajankohtaista

Mielikuvituksen maa – virtuaalitapahtuma

Lastenteatterin minifestarit toteutuvat virtuaalitapahtumana 26.2. – 27.2.2022!

Taiteen perusopetuksen Vintiöt ja Monitaideryhmä Artventures esiintyvät samassa tapahtumassa. Koronatilanteen vuoksi tapahtuman toteutus on aikaisemmasta tiedotuksesta poiketen siirretty verkkoon. Esitystallenne striimataan alla näkyvinä esitysaikoina kansalaisopiston YouTube-kanavalla.

La 26.2. klo 15 – 17

Su 27.2. klo 15 – 17

Tapahtuma on maksuton. Huomioithan, että esitykset eivät ole nähtävillä mainittujen aikojen ulkopuolella edes linkin kautta.

Mielikuvituksen maa -tapahtuman on ohjannut ja ideoinut Matilda Lindström, joka toimii ryhmien opettajana. Videotyöskentelyn opetuksesta, kuvauksesta ja editoinnista vastaa Hamid Al-Sammarraee. Vintiöt tuovat näyttämölle luomansa hahmot ja niiden ympärille rakennetun, yhteisen maailman. Monitaideryhmä Artventuresin valmistamassa monitaiteisessa esityksessä nähdään mm. musiikkia, liikettä ja hahmotyöskentelyä.

Vintiöt on 7-10 -vuotiaille suunnattu taiteen perusopetuksen ryhmä, jossa tutustutaan teatterin perusteisiin.
Monitaideryhmä Artventures on suunnattu 9-12 -vuotiaille. Tässä taiteen perusopetuksen ryhmässä teatterin ohella opiskeltavat taiteenlajit vaihtelevat vuosittain.
Taika -taiteen perusopetus Mikkelin kansalaisopistossa kokoaa alleen kolme taiteenlajia; musiikin, kuvataiteen ja teatteritaiteen.

Lisätietoja tapahtumasta ja teatterin taiteen perusopetuksesta: Raisa Ekoluoma, esitystaidollisten aineiden opettaja: raisa.ekoluoma@sivistys.mikkeli.fi

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X