Ajankohtaista

Teatteri KanNu: Kuin tuhka tuuleen

Teatteri KanNun uusin produktio, ”Kuin tuhka tuuleen”, on Rauli Jokelinin ja Panu Raipian käsikirjoittama ja mikkeliläisen teatterialan moniosaajan Salla Avelinin ohjaama riemukas komedia, josta ei käänteitä ja henkilöhahmoja puutu. Komedia käynnistyy tilanteesta, jossa perheyritys, hautaustoimisto Hallamaa & Hallamaa & Kumppani kärsii asiakaskadosta ja on taloudellisesti konkurssin partaalla. Siskokset Aurora ja Camilla yrittävät epätoivoisesti keksiä keinon pelastaa yritys, kun ovesta yhtäkkiä astuu sisään salaperäinen Tom, joka pyytää saada isänsä haudatuksi kotimaan multiin. Keitä Tom ja hänen mukanaan kulkeva ystävätär oikein ovat ja miksi isä Tuulonen tulee saada haudan lepoon mahdollisimman hiljaisesti ja huomiota herättämättä?

Kuten komedioiden luonteeseen usein kuuluu, tässäkin näytelmässä hervottomat käänteet seuraavat toistaan, eikä lopulta mikään ole miltä näyttää. Toimistossa piipahtavat Tomin ja hänen henkivartijansa lisäksi muun muassa lemmenkipeä Tiainen, viinaan menevä veljenpoika poliisina, työskentelevä serkku, sekä yksi kappale nunnia. Se, miten nämä kaikki liittyvät toisiinsa, selviää, kun istahtaa katsomoon!

ESITYSAJAT:

Ensi-Ilta 23.4. lauantai klo 18
24.4. sunnuntai klo 15
27.4. keskiviikko klo 19
29.4. perjantai 19

ESITYSPAIKKA: Vanha Sotku, Jääkärinkatu 9

LIPUT: 8/10€ HUOM! Käteismaksu!

LIPPUVARAUKSET: teatterikannu@gmail.com

KÄSIKIRJOITUS: Panu Raipia ja Rauli Jokelin
OHJAUS: Salla Avelin
ROOLEISSA: Jade Väisänen, Sanna-Leena Hälikkä, Antti Potinkara, Emmi Rissanen, Aapo Bastman, Viivi Utulahti ja Nestori Marttinen.
LAVASTUS: Työryhmä
PUVUSTUS: Viivi Utulahti ja työryhmä

Teatteri KanNu on syksyllä 2018 toimintansa Mikkelin kansalaisopiston suojissa aloittanut nuorten, nuorten aikuisten sekä aikuisten ryhmä, jonka aiempiin produktioihin kuuluu esimerkiksi loisto arvostelut saanut kotimainen draama, ”Runar ja Kyllikki” (2019). KanNu:n toiminta kuuluu taiteen perusopetuksen piiriin.

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X