Ajankohtaista

Tietoa Musiikin jatko-opiskelijoille

Olethan muistanut ilmoittautua jatkavaksi musiikinopiskelijaksi kaudelle 2020-2021, jos sinulla on jatko-oikeus opintoihin 

Olethan muistanut jatko-ilmoittautua kansalaisopiston toimistoon/ kansalaisopisto@mikkeli.fi tai puhelin 015 194 2929, jos sinulla on jatko-oikeus musiikin opinnoissa, ja jatkat musiikin opintoja Mikkelin kansalaisopistossa lukuvuotena (2020-2021). Huom, myös taiteen perusopetuksen puolella opiskelevien tulee ilmoittautua jatkaviksi. 

Kansalaisopisto turvaa musiikin opiskelijoille opiskelumahdollisuuden kolmeksi vuodeksi. Opiskelupaikan turvaaminen koskee niitä, jotka ovat musiikin yksilöopetuksessa, soittavat erilaisissa opiston yhtyeissä tai kokoonpanoissa tai osallistuvat karaokekursseille. Syksyllä 2019 opintonsa aloittavat tai toista opiskeluvuottaan aloittavat saavat halutessaan opiskelupaikan myös lukuvuodeksi 2020-2021, mikäli vastaavaa opetusta edelleen järjestetään. Opiskelumahdollisuus turvataan soittoharrastuksen alkuvaiheessa enintään kolmeksi peräkkäiseksi lukuvuodeksi ja tietenkin vain siinä tapauksessa, että kurssi on edelleen opiston opetusohjelmassa. Kolmen lukuvuoden oikeuden päätyttyä opiskelija ilmoittautuu kursseille itse normaalin ilmoittautumismenettelyn kautta.  

ystävällisin terveisin

Mikkelin Kansalaisopisto 

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X