Maksuohjeet

Netti-ilmoittautumisessa voit maksaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkisi kautta. Voit myös ottaa maksutiedot talteen ja maksaa kurssimaksun kurssin ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen.

Mikäli ilmoittaudut puhelimitse, suorita kurssimaksu saamallasi laskun viitenumerolla pankkiin tai kaupungin yhteispalvelupisteeseen viimeistään kurssin ensimmäisen kokoontumiskerran jälkeen. Jos kurssi ei toteudu, siitä ilmoitetaan kurssilaisille ennen kurssin alkua ja mahdollisesti jo maksettu kurssimaksu palautetaan kurssilaisen ilmoittamalle pankkitille.

Kurssin laskun saat tarvittaessa kotiisi tai sähköpostiisi toimistostamme. Toimistossa voit maksaa ainoastaan ePassilla.

Maksupisteet:

  • Kaupungin virastotalon asiointipiste, Maaherrankatu 9-11
  • Anttolan kirjasto / asiointipiste, Taipaleentie 31
  • Haukivuoren kirjasto / asiointipiste, Keskustie 52
  • Rantakylän kirjasto / asiointipiste, Kunnanmäki 7
  • Ristiinan kirjasto / asiointipiste, Brahentie 34
  • Suomenniemen kirjasto / asiointipiste, Opinraitti 20

Kurssin maksuvälineenä maksupisteissä käy käteinen, pankkikortti, ePassi, Smartum liikunta- ja kulttuuriseteli, Smartum-Saldo sekä Tyky-Kuntoseteli.

Pankkiyhteys OP Pohjola FI12 5000 0120 2659 46
Maksun saaja Mikkelin kaupunki/kansalaisopisto
Pyydämme käyttämään kurssimaksua maksaessa henkilökohtaista kurssikohtaista viitenumeroa.

Opetus opistossa on maksullista ja ilmoittautuminen on sitova. Opintomaksu on kurssikohtainen. Maksun suuruus vaihtelee opintoryhmien tuntimäärien ja kustannusten mukaan. Opintomaksu on mainittu kunkin opintoryhmän kohdalla. Opintomaksu ei aina sisällä oppimateriaalia. Mikäli kurssimaksuun sisältyy tarvikkeita, siitä on maininta kurssin kohdalla. Myöskään kielten kurssien oppikirjat eivät kuulu kurssin hintaan, vaan ne on hankittava itse. Ensimmäiselle kerralle voi tulla ilman oppikirjaa.

Osamaksu

Kurssimaksun voi tarvittaessa maksaa myös useammassa erässä. Osamaksusta on kuitenkin aina sovittava opiston kanssa joko sähköpostitse (kansalaisopisto@mikkeli.fi) tai puhelimitse 015 194 2929.

Kommentointi on suljettu.