Monenlaisia mahdollisuuksia

Kansalaisopisto tarjoaa
monenlaisia mahdollisuuksia

Kansalaisopiston kursseilla voi opiskella ja harrastaa, tutustua uusiin ihmisiin, saada onnistumisen kokemuksia, jakaa tekemisen iloa muiden kanssa tai vaikkapa kehittää fyysistä kuntoaan. Tässä vain muutamia niistä asioista, joista saamme jatkuvasti myönteistä palautetta kurssilaisiltamme. 

Kansalaisopistot ovat rikastuttaneet suomalaisten elämää jo yli 120 vuotta. Mikkelin kansalaisopisto viettää 100-vuotisjuhliaan vuonna 2021. Niin kauan olemme olleet mukana kaupunkilaisten arjessa – tekemässä asioita yhdessä heidän kanssaan ja heitä varten. 

Kansalaisopistokurssien tarkoituksena on tarjota opiskelun ja harrastamisen mahdollisuuksia mahdollisimman matalalla kynnyksellä ja edullisilla hinnoilla kaikille kursseista kiinnostuneille. Aihepiirejä löytyy kaikilta elämänalueilta ja ikärajoja ei tunneta. Olemme olemassa kaikkia tai ketä tahansa varten, miten vain halutaan ajatella. 

Omien vastuuopettajiemme lisäksi meillä on pitkälti yli sata tuntiopettajaa. Osa heistä opettaa pari tuntia viikossa, jotkut melkein 40 tuntia viikossa. Tuntiopettajat ovat alansa huippuosaajia. He ovat tulleet toimintaamme mukaan joko ammattinsa tai harrastuneisuutensa kautta. 

Vaikka kurssien perusrunko pysyy vuosittain hyvin samankaltaisena, haluamme olla myös ajassa mukana ja tarjota koko ajan uutta. Meihin kannattaa olla yhteydessä, jos on kursseihin liittyviä toiveita tai ideoita. Pyrimme vastaamaan mikkeliläisten tarpeisiin parhaamme mukaan. Aina se ei onnistu, mutta pidämme kuitenkin koko ajan mielessä, että olemme olemassa vain kuntalaisia varten. 

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X