Liikunta- ja kulttuurisetelit ja Edenred

Maksaminen Smartumilla,
Edenredillä ym

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä (Tyky-setelit, Smartum-setelit
sekä Smartum Saldo ja Edenred) maksaminen 
Voit maksaa kurssimaksuja Smartumin seteleillä, Smartum-kortilla tai Smartumin henkilökohtaisella verkkomaksulla osoitteessa www.smartum.fi. Smartumin seteleillä ja kortilla sekä Edenredillä voi maksaa samoissa kaupungin palvelupisteissä kuin ePassi-maksujakin.   

Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat liikuntaan ja kulttuuriharrasteisiin tarkoitettuja työnantajan tarjoamia verottomia henkilöstöetuja. Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä ja niillä voi maksaa ainoastaan setelin saaneen työntekijän liikunta- ja kulttuuriharrastuksesta aiheutuneita kuluja.  
Liikunta- ja kulttuuriseteleillä voit maksaa kaupungin asiointipalvelupisteissä.  

Seteleitä ei vaihdeta rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin. Ylimenevän summan voi maksaa rahalla tai asiakas voi käyttää useampia seteleitä kerrallaan.  

Liikunta- ja kulttuuriseteleillä maksettua kurssimaksua ei voida palauttaa, mikäli kurssin peruuttaminen johtuu asiakkaasta. Mikäli kurssi peruuntuu kansalaisopistosta johtuvasta syystä, opiskelija voi siirtää maksun johonkin toiseen kurssiin.   
   
Taiteen perusopetuksen kursseja tai muita tutkintoon johtavia kursseja ei voi maksaa henkilöstöeduilla (ePassi, Smartum, Edenred tai Tyky). Tämä perustuu verohallinnolta saatuun ohjeistukseen.  

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X