Muuta tärkeää huomioon otettavaa

Erilaisia käytännön asioita

Hälytykset
Kaupungin kiinteistöissä on erilaisia hälytysjärjestelmiä, jotka kytkeytyvät iltaisin automaattisesti päälle. Varmista opiston vahtimestarilta, puh. 044 794 2825, millainen käytäntö on opetustilassasi. Ylimääräisistä vartiointiliikkeen käynneistä veloitamme henkilöä, joka on aiheuttanut hälytyksen.

Avaimet ja välineet
Vahtimestarit luovuttavat avaimet kuittausta vastaan. Myös kaikki välineistö, kuten liikuntaryhmissä tarvittavat mankat ja muut välineet saa vahtimestareilta. Mikkelin lukion avaimia hallinnoi lukion vahtimestari Hannu Liukkonen puh. 044 794 2888.

Opettajien työtilat ja tietokoneen käyttö
Tuntiopettajalla on mahdollisuus käyttää opetukseensa liittyvissä asioissa opiston työasemia ja tulostimia Lönnrotinkadulla ja Puistokadulla. Ristiinan tuntiopettajilla on koulukeskuksessa käytössään myös tietokone ja monitoimilaite kopiointia varten. Työasemien käyttäjätunnuksen saa opiston toimistosta.

Pysäköinti
Puistokatu 1:n piha on pysäköinninvalvonnan piirissä. Pyydä toimistolta pysäköintilupa autoosi. Lönnrotinkatu 7:n sisäpihalla on kansalaisopistolle varattuja tolpallisia autopaikkoja, kysy niiden tarkempi sijainti toimistosta.

Opettajan ilmaiskurssi
Opettajan etuna opisto antaa tuntiopettajalle oikeuden osallistua lukuvuoden aikana yhdelle kurssille ilmaiseksi. Asiasta tulee olla ilmoittautumisen jälkeen yhteydessä toimistoon, jolloin hinta muutetaan sopimuksen mukaiseksi nollalle. Etu ei koske kulttuuriretkiä.

© Mikkelin kansalaisopisto 2024

X