Kansalaisopiston opistolaisyhdistys

Kesäkoti Lahtela sijaitsee Pitkäjärven rannalla muutaman kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.

Kansalaisopiston opistolaisyhdistys

Opiskelija liittyy opistolaisyhdistykseen kirjoittautuessaan opistoon. Yhdistyksen hallintoa hoitaa johtokunta ja kesäkoti Lahtelan käytännön asioiden järjestelyistä huolehtii valittu isäntä. 

Yhdistys omistaa kesäkoti Lahtelan. Yhdistyksen toiminta on viime vuosina keskittynyt pääasiassa Lahtelan ylläpitämiseen ja kehittämiseen. 

 Kesäkoti Lahtela  

Lahtelan rakennuksia vuokrataan ensisijaisesti opistossa opiskeleville, mutta nykyisin myös muille. Rakennukset ovatkin hyvin varattuja koko vilkkaimman kesälomakauden. Vuokrattavia rakennuksia ovat lomamaja, kolme aittaa, rantasauna, savusauna sekä keittiö/kokoustila. 

Vuonna 2013 täysin remontoitu keittiö/kokoustila tarjoaa viihtyisät puitteet niin kokouksien pitämiseen kuin pienimuotoisille juhlillekin, kuten syntymäpäivät, valmistujaisjuhlat, polttarit, sukujuhlat yms.  

Alueella on käytettävissä myös grillikatos, laavu sekä nuotiopaikka. Venevalkamasta löytyy käytettäväksi soutuvene. Yhdistyksen puheenjohtajana sekä Lahtelan isäntänä toimii Jari Torniainen. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 523 2095 arkisin klo 17.00 jälkeen. 

© Mikkelin kansalaisopisto 2022

X